Καιρός: Έρχονται καταιγίδες, κρύο και χιόνια τις επόμενες ημέρες

Διαβάζεται σε 2'
Καιρός: Έρχονται καταιγίδες, κρύο και χιόνια τις επόμενες ημέρες
Βροχερός καιρός EUROKINISSI

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες. Σε ποιες περιοχές θα πέσουν ακόμη και χιόνια.

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται σημαντική αλλαγή, με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, ακόμη και χιόνια και συγκεκριμένες περιοχές.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις, οι καλές καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν μέχρι την Πέμπτη, ωστόσο την Παρασκευή αναμένονται βροχές, ενώ από το Σάββατο έρχεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τα πρώτα χιόνια.

Τα πρώτα χιόνια θα σημειωθούν σε μεγάλα υψόμετρα στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδος (κυρίως στη Ροδόπη), καθώς θα πέσει η θερμοκρασία μέχρι και 10 βαθμούς.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16-11-2023

Στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά και τα βόρεια.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν τις πρωινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-11-2023

Λίγες νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσες 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-11-2023

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί και στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα στα δυτικά και αργότερα στα υπόλοιπα σε βορείων διευθύνσεων 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα