Καιρός: Γενικά αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Διαβάζεται σε 2'
Αίθριος καιρός
Αίθριος καιρός ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή και άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο στα 4 μποφόρ. Μόνο στα νότια τοπικές νεφώσεις. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα νότια τοπικές νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ANΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη νότια χώρα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 15/10/2002 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο Κρήτης. — Το 2009 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές με πλημμύρες στη Μεσσηνία και κατεγράφη υδροσίφωνας στον Μεσσηνιακό κόλπο. Υδροσίφωνας δημιουργήθηκε και στα Σφακιά Χανιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα