Καιρός: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Καιρός: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Βελτιωμένο το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα την Κυριακή, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια όλη τη χώρα τη χώρα . Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία έως τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει τους 24 με 26 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 23/10/1883 είχαμε σοβαρές πλημμύρες στη Λάρισα.
  • Το 2005 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα με 88 χιλιοστά βροχής στο Αγρίνιο.
  • Το 2014 ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές στη Μελέτη Ροδόπης, χαλάζι στο Αγρίνιο, 150 δέντρα υπέστησαν ζημιές στο Αιτωλικό λόγω ισχυρών ανέμων.
  • Το 2015 είχαμε πλημμύρες σε Ύδρα (91mm), Κύμη (150mm), Ηράκλειο, Λακωνία, Σκόπελο και Λέσβο. Ξεριζώθηκαν δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους στην Κομοτηνή.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα