Καιρός: Ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες την Πέμπτη

Διαβάζεται σε 4'
kairos
Ηλιοφάνεια ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Λίγα πρόσκαιρα φαινόμενα στα ανατολικά με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες στα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Λίγα πρόσκαιρα φαινόμενα στα ανατολικά.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα κεντρικά και τα νότια θα υπάρχουν κατά διαστήματα νεφώσεις κυρίως στο νότιο Ιόνιο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές ενώ υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοδυτικά θαλάσσια τμήματα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και είναι πιθανό στα βορειοδυτικά να σχηματιστούν ομίχλες.Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν στους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-10-2023

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις στη δυτική Ελλάδα, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-10-2023

Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις στη δυτική και τη νότια Ελλάδα. Λίγες βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, πιθανώς στην Κρήτη και από το απόγευμα στα νότια Δωδεκάνησα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-10-2023

Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά, στην Κρήτη και στα νότια Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα