Καιρός: Ηλιοφάνεια με δυνατούς ανέμους – Μικρή επιδείνωση από την ερχόμενη εβδομάδα

Καιρός: Ηλιοφάνεια με δυνατούς ανέμους – Μικρή επιδείνωση από την ερχόμενη εβδομάδα
Ανοιξιάτικος καιρός Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, με βορειοδυτικούς ανέμους 4 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα
  • Η θερμοκρασία σε άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά με ψύχρα τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα βόρεια
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 4 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τα 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση

Η προοπτική του καιρού

Σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς φαινόμενα και θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα, χωρίς μεγάλες αποκλίσεις και με παροδικές νεφώσεις. Πάντως την Κυριακή των Βαΐων και τη Μεγάλη Δευτέρα έρχονται βροχές που θα επηρεάσουν πολλές περιοχές.

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως τη Θράκη το μεσημέρι . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα βορειοανατολικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 16 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 12/4/2006 είχαμε 30°C μέγιστη θερμοκρασία στα Χανιά. Το 2008 σημειώθηκε μέγιστη θερμοκρασία 30°C στη Φλώρινα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα