Καιρός: Ηλιοφάνεια με κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Καιρός: Ηλιοφάνεια με κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή
Ηλιοφάνεια στην Αττική Eurokinissi

Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά στα νότια τα 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια όλη τη χώρα τη χώρα .Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια με λίγα φαινόμενα το πρωί
  • Η θερμοκρασία έως τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια στους 19 με 21 βαθμούς και στα νότια στους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 21/10/1994 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις με σοβαρές πλημμύρες στο Λουτράκι και την Αθήνα. Ένας νεκρός στο Λουτράκι, 10 στην Αθήνα.
  • Το 2006 είχαμε πλημμύρες στην Καλαμάτα με 87 χιλιοστά βροχής.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα