Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγα φαινόμενα στα βόρεια – Θερμοκρασία έως 29 βαθμούς

Διαβάζεται σε 2'
Ηλιοφάνεια
Ηλιοφάνεια INTIME

Θερμοκρασίες στα κανονικά επίπεδα και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγα φαινόμενα στα βόρεια .
  • Στα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών


Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στη δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Θεσσαλίας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά 10 με 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 14 με 29 και τοπικά 30 και στα νησιά 17 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός στην Αθήνα


Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί . Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 10/10/1898 είχαμε σοβαρές πλημμύρες στην Αν. Στερεά.
  • Το 2006 κατεγράφησαν υδροσίφωνες στη Λέρο και μεταξύ Πάρου – Νάξου.
  • Το 2013 είχαμε πλημμύρες στην Ηλεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα