Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Κυριακή και θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Κυριακή και θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Ανοιξιάτικος ο καιρός σε όλη τη χώρα και την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή .
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ.

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, όπου πιθανόν να σχηματιστούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 14 με 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 19/2/1903 είχαμε προβλήματα από τις ισχυρές βροχές και το χιονόνερο στην Αθήνα. — Το 1983 σημειώθηκαν -16,6°C στην Τανάγρα. — Το 2011 υπήρξαν καταστροφές από τους θυελλώδεις νοτιάδες και τις βροχές στη Νότια Κρήτη (Σφακιά).

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα