Καιρός: Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Διαβάζεται σε 3'
Καιρός: Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας
EUROKINISSI

Λίγα φαινόμενα στα βόρεια και τα ανατολικάΗ πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγα φαινόμενα στα βόρεια και τα ανατολικά
  • Στα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ANΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Θράκη, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το μεσημέρι – απόγευμα στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια και κυρίως στα βορειοανατολικά, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 25 με 28 και τοπικά στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ …. στις 9/10/2006 είχαμε μεγάλες πλημμύρες στην πόλη του Βόλου, με περισσότερα από 220 χιλιοστά βροχής, 450mm στη Πορταριά σε 14 ώρες από ερασιτεχνικές μετρήσεις.

Ανυπολόγιστες καταστροφές στο κέντρο και σε όλο το δυτικό Πήλιο και 2 νεκροί. —Το 2012 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα