Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια την Τετάρτη

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια την Τετάρτη
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

Ηλιοφάνεια όλη τη χώρα τη χώρα . Λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια και τοπικές ομίχλες το πρωί

Η θερμοκρασία έως τους 25 με 29 βαθμούς Κελσίου

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά στα νότια τα 5-6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βορειοανατολικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια. Θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά τους 25 με 26 και στα υπόλοιπα τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3-4 μποφόρ και και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 26/10/1980 υπήρξαν 2 νεκροί σε Λαμία και Αττική από τις καταρρακτώδεις βροχές.
  • Το 2009 είχαμε πλημμύρες στη Λάρισα και τον θεσσαλικό κάμπο. 132 χιλιοστά βροχής στη Μακρινίτσα Πηλίου.
  • Το 2013 εμφανίστηκαν υδροσίφωνες εμφανίστηκαν σε Σαντορίνη, Κάλυμνο, Μύκονο και Νίσυρο

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα