Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες
Βροχερός καιρός INTIME

Αναλυτικά πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νεφώσεις με φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και νότια που βαθμιαία θα επηρεάσουν με γάλο μέρος της χώρας
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μπ στα πελάγη

Η εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού

Βροχερός ο καιρός στη χώρα μας το επόμενο τριήμερο , ενώ από την Πέμπτη το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν για βελτιωμένο καιρό την Πρωτοχρονιά

Σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη και πρόσκαιρα το πρωί στη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 και πρόσκαιρα εψς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 28/12/1911 εκδηλώθηκαν καταρρακτώδεις βροχές και επικράτησαν ισχυροί δυτικοί άνεμοι που προκάλεσαν ζημιές στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα