Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ την Τρίτη

Διαβάζεται σε 3'
kairos
Νεφώσεις (φωτογραφία αρχείου) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Γενικά βελτιωμένος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα ανατολικά και νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα ανατολικά καιτα νότια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Κανονικές θερμοκρασίες.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

kairos

Την Τρίτη στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια και θα φτάσει τους 26 με 27 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

kairos

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

kairos

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανή αστάθεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 3/10/1883 είχαμε σςοβαρές πλημμύρες στο Βόλο.
  • Το 2009 παρατηρήθηκε ανεμοστρόβιλος στο Κορωπί Αττικής.
  • Το 2013 εκδηλώθηκαν οι πρώτες χιονοπτώσεις στα ορεινά άνω των 1600μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα