Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο
Θάλασσα στην Κέρκυρα ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Σχεδόν αίθριος καιρός με κανονικές θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει σε καμία περιοχή τους 35 βαθμούς Κελσίου
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια με πιθανή αστάθεια
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4-5 και στο Αιγαίο τα 6-7 και πιθανόν τα 7-8 μποφόρ

Για σήμερα Κυριακή προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή όμβρων.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 33 και στα δυτικά τους 34 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Αιγαίου και τη βόρεια Κρήτη 28 με 29 και στα υπόλοιπα νησιά τους 32 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρώτες πρωινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 10ΗΜΕΡΟ

Ενισχυμένο μελτέμι μέχρι και τη Δευτέρα ενώ από την ερχόμενη Τρίτη προβλέπεται εξασθένηση ανέμων σε όλα τα πελάγη.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 22/8/2004 είχαμε 40°C μέγιστη θερμοκρασία στην Ελευσίνα. — Δασικές πυρκαγιές στην Αττική. Το 2010 επικράτησαν πολύ θυελλώδεις βοριάδες και είχαμε δασική πυρκαγιά στο φοινικόδασος Πρέβελης στο νότιο Ρέθυμνο. Το 2015 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις σε Σκιάθο, Ιστιαία, Ζαγορά και

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα