Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και βοριάδες που γρήγορα θα εξασθενήσουν

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και βοριάδες που γρήγορα θα εξασθενήσουν
Σύννεφα πάνω από την Αθήνα Eurokinissi

Γενικά αίθριος ο καιρός την Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κοντά στα κανονικά

  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο ΒΑ 6-7 μποφόρ με εξασθένηση

 

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ , στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 17 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 19 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα τους 23 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου..

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 12/11/1897 είχαμε χιονόπτωση με χιονόστρωση στην Αθήνα. — Το 2008 σημειώθηκαν -3.3°C ως ελάχιστη θερμοκρασία στο Καρπενήσι. — Το 2014 είχαμε ζημιές σε ελαιόδεντρα από χαλαζόπτωση στη Μεσσηνία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα