Καιρός: Λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες το Σάββατο

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες το Σάββατο
Καιρός στην Αθήνα INTIME NEWS

Διατηρείται σχεδόν αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά. Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φθάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και τοπικά στα δυτικά και νότια τους 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 7/1/2004 είχαμε ισχυρό παγετό στη Βόρεια Ελλάδα με -13°C ελάχιστη θερμοκρασία στη Φλώρινα.
  • Το 2005 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας μεταξύ Νάξου και Πάρου. Και το 2016 στον Πεύκο Ρόδου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα