Καιρός: Λίγες νεφώσεις και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα

Διαβάζεται σε 4'
Καιρός: Λίγες νεφώσεις και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα
Συννεφιά EUROKINISSI / ΛΥΔΙΑ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Βοριάδες 5 με 6 και τοπικα 7 μποφόρ. Η Πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Λίγα τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και νότια.
• Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα
• Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ANΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Δευτέρα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές ή όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 03-10-2023

Στην Κρήτη, την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική Στερεά και τη νότια Πελοπόννησο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει τους 26 με 27 και κατά τόπους τους 28 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-10-2023

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 05-10-2023

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά όπου πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 24 με 28 βαθμούς Κελσίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα