Καιρός: Λίγες νεφώσεις την Παρασκευή και εξασθένηση των ανέμων

Καιρός: Λίγες νεφώσεις την Παρασκευή και εξασθένηση των ανέμων
Συννεφιά INTIME NEWS

Άνοδος της θερμοκρασίας το μεσημέρι και κοντά στα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

O καιρός με μία ματιά

  • Λίγες νεφώσεις και με αρκετή ηλιοφάνεια
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 16 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νότια και τα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ασθενείς μέχρι μέτριοι .

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φθάσει τους 12 με 13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 17 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός μ,ε λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις .Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις απ

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ…

σαν σήμερα στις 23/12/1946 Χαλαζόπτωση προκαλεί προβλήματα στην Αθήνα.

Το 1952 Ισχυρές βροχές στην Αττική προκαλούν πλημμύρες και καταρρεύσεις κατοικιών, Φονικές πλημμύρες στη Κύπρο

Στις 23 Δεκεμβρίου 1953 επικράτησε κακοκαιρία με θυελλώδεις ανέμους στην ανατολική Μεσόγειο που προκάλεσε φονικές πλημμύρες στην Κύπρο και πολύνεκρο ναυάγιο υπερωκεάνιου με 500 επιβάτες στα ρηχά των ακτών του Λιβάνουό το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα