Καιρός: Μελτέμι έως 7 μποφόρ και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Μελτέμι έως 7 μποφόρ και πτώση θερμοκρασίας
Συννεφιά Eurokinissi

Βαθμιαία ενίσχυση των ανέμων από την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός
  • Η θερμοκρασία στους 33 με 36 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ και επικράτηση μελτεμιού από την Τρίτη εως 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ΔΕΥΤΕΡΑ 07-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στη Θράκη και την Ήπειρο, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια και πρόσκαιρα στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου τους 31 με 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 08-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό στα βόρεια να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια και ανατολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-08-2023

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Τρίτη και Τετάρτη . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα