Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και μελτέμια έως 7 μποφόρ

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και μελτέμια έως 7 μποφόρ
Ηλιόλουστος καιρός Eurokinissi

Συνεχίζεται το μελτέμι στο Αιγαίο με εξασθένηση από τη Δευτέρα. Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες με μικρή τάση ανόδου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγα τοπικά φαινόμενα σήμερα στα βόρεια.
  • Η θερμοκρασία στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου με μικρή τάση ανόδου.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 μποφόρ και τοπικά τα 7 μποφόρ με εξασθένηση από Δευτέρα.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 13-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, το βορειοδυτικό Αιγαίο, την Εύβοια και την Κρήτη, όπου είναι πιθανό το μεσημέρι και το απόγευμα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-08-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 15-08-2023 (ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα