Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και ισχυροί βοριάδες

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και ισχυροί βοριάδες
Ηλιοφάνεια eurokinissi

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και επικράτηση ισχυρών βοριάδων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια στα βορειοανατολικά και βελτίωση αργότερα. Υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο, προβλέπονται τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά θα φτάσει τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές ή όμβρους και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 8/7/1874 είχαμε σοβαρές πλημμύρες στο Βόλο.
  • Το 2002 σημειώθηκε ισχυρή καταιγίδα στην Αττική που προκάλεσε πλημμύρες και ανυπολόγιστες καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα