Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα δυτικά

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα δυτικά
Κακοκαιρία με νεφώσεις Eurokinissi

Νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα δυτικά. Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι το πολύ 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγα φαινόμενα στα δυτικά. Περιορισμένη ορατότητα το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

Εβδομαδιαία προοπτική

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και με παροδικά φαινόμενα μέχρι την Πέμπτη.

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και στα δυτικά θα εκδηλωθούν λίγες βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι στο ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στα Δωδεκάνησα θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι νότιοι 2 με 4, στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και στα βόρεια θα φτάσει τους 14 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 15/2/1907 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στη Θεσσαλία που προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα. Το 1985 σημειώθηκαν -14,4°C στην Αλεξανδρούπολη. Το 2011 εκδηλώθηκαν καταιγίδες στη Β. Κρήτη και δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στο Ηράκλειο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα