Καιρός: Νεφώσεις με βροχές τις επόμενες ημέρες – Πού συνεχίζονται τα φαινόμενα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές τις επόμενες ημέρες – Πού συνεχίζονται τα φαινόμενα
Τοπικές Νεφώσεις Eurokinissi

Άνεμοι έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα από την Τετάρτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Διατηρείται η αστάθεια, αλλά κάπως πιο περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, το βορειοδυτικό Αιγαίο και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14-06-2023


Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια, κυρίως στα ορεινά, μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι, στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 4 και στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 30 με 31 βαθμούς και στα νησιά τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 15-06-2023


Αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα νότια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-06-2023

Αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και νότια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αθήνα


Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 28 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με αστάθεια . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου .

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα