Καιρός: Νεφώσεις, νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Καιρός: Νεφώσεις, νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή
Ηλιοφάνεια EUROKINISSI

Με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές θα κυλήσει ο καιρός. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πολύ πάνω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

Εβδομαδιαία προοπτική

Δύο κύματα κακοκαιρίας την ερχόμενη εβδομάδα ,. Το πρώτο από Τρίτη έως και Πέμπτη και το δεύτερο από την Κυριακή και μετά.

Σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές , αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 17 με 18 και κατά τόπους στα κεντρικά και νότια τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ… Σαν σήμερα στις 20/2/2009 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Ρόδο. — Το 2016 οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα