Καιρός: Πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία το Σάββατο – Πού θα φτάσει τους 36 βαθμούς

Καιρός: Πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία το Σάββατο – Πού θα φτάσει τους 36 βαθμούς
Αυξημένη θερμοκρασία Eurokinissi

Το πρωί του Σαββάτου αναμένεται αίθριος καιρός αλλά μετά το μεσημέρι αστάθεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά . Αστάθεια στα ηπειρωτικά , κυρίως στα βορειοδυτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή περί τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6μποφόρ στο Αιγαίο

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες μέχρι τις βραδινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.


Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες. . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 24/6/1964 υπήρξε ένας νεκρός από κεραυνό 51 ετών στη Κερασσώνα Πρεβέζης, σημαντικές πλημμύρες με καταστροφές στο κέντρο των Ιωαννίνων. Καταστροφή από το χαλάζι της καπνοπαραγωγής σε Μπάφρα, Νεοκαισάρεια και Σερβιανά.
  • Το 2009 εμφανίστηκε υδροσίφωνας μεταξύ Ρίου – Αντιρρίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα