Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια και κανονικές θερμοκρασίες

Διαβάζεται σε 3'
Συννεφιά
Συννεφιά EUROKINISSI

Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Περιορισμένη αστάθεια στα ανατολικά και τα νότια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
• Κανονικές θερμοκρασίες
• Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ANΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Κυριακή στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα κεντρικά και νότια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει τους 27 με 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…. την 1/10/1991 είχαμε 38°C στην Ελευσίνα, 40°C στην Κυψέλη. Το 2003 παρατηρήθηκε ανεμοστρόβιλος στην ΝΑ Ζάκυνθο. —Το 2005 είχαμε ισχυρές βροχές στη Μακεδονία με 96 χιλιοστά βροχής στην Καβάλα. Πλημμύρες στη Χαλκιδική. — Το 2013 εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις σε Αχαΐα και Ηλεία, πλημμύρα με ζημιές στη Λέρο. Πτώσεις δέντρων στη Ρόδο λόγω ισχυρών ανέμων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα