Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια και κανονικές θερμοκρασίες

Διαβάζεται σε 2'
Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια και κανονικές θερμοκρασίες
Συννεφιά στον Πειραιά Eurokinissi

Άνεμοι τοπικά στα κεντρικό και νότιο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ. Η Πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Περιορισμένη αστάθεια στα ανατολικά και τα νότια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
  • Κανονικές θερμοκρασίες
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ANΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Δευτέρα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές ή όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… στις 2/10/2005 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στη Ρόδο. — Το 2013 είχαμε 2 υδροσίφωνες στη Ρόδο, 3 στο Ηράκλειο και 15 στη Σητεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα