Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και τα νότια – Εξασθένηση ανέμων

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και τα νότια – Εξασθένηση ανέμων
Συννεφιασμένος καιρός INTIME NEWS

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα δυτικά νότια και νωρίς το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο
  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες κυρίως στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη βελτίωση τις μεσημβρινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα στα δυτικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα βορειοδυτικά σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 20 βαθμούς Κελσίου..

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να βρέξει για λίγο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 12/12 /2014 ΕΊΧΑΜΕ zημιές σε ελαιόδεντρα από χαλαζόπτωση στη Μεσσηνία

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα