Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια
Intime

Αυξημένη υγρασία και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με παροδική αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια
  • Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στα 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια τα 5 με 6 μποφόρ

Για σήμερα Σάββατο στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα δυτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία στα βόρεια και δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 33 με 37 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που το απόγευμα θα γίνουν νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Η ΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Χωρίς ιδιαίτερα καιρικά φαινόμενα θα κυλήσει καιρός μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος . Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 28/8/2006: Μετά τις πυρκαγιές, είχαμε μεγάλες πλημμύρες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα