Καιρός: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και λίγες τοπικές νεφώσεις

Καιρός: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και λίγες τοπικές νεφώσεις
Ηλιόλουστος καιρός EUROKINISSI

Υψηλές θερμοκρασίες, πολλές ομίχλες κυρίως στα κεντρικά - βόρεια και νότιοι άνεμοι. Η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ήπιος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι ομίχλες τις πρωινές ώρες θα είναι χαρακτηριστικό του καιρού
  • Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο νοτιάδες έως 5 μποφόρ αλλά στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ

Μια γρήγορη ματιά στον καιρό της εβδομάδος

Βελτιωμένος καιρός έως και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Σήμερα Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ΄στο Αιγαίο μέχρι μέτριοι ενώ στο Ιόνιο θα φτάσουν 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά τους 24 με 26 βαθμούς και στην Κρήτη κατά τόπους τους 27 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 5/11/1928 είχαμε μεγάλες πλημμύρες στην Αθήνα. — Το 2004 σημειώθηκαν καταιγίδες που έπληξαν την Κρήτη με πλημμύρα στα Χανιά, όπου κατεγράφησαν 126 χιλιοστά βροχής σε 12 ώρες. Το 2013 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Βούλα Αττικής τα ξημερώματα και είχαμε 222 χιλιοστά βροχής

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα