Καιρός: Συννεφιά και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Συννεφιά και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια μέχρι και τις αρχές τα μέσα της εβδομάδος
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές πάνω από τα κανονικά για την εποχή με μικρή πτώση από την Τετάρτη .
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ στα νότια

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν και ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στα ανατολικά τις πρωινές ώρες θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 21-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά, όπου πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-02-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 23-02-2023

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στα βόρεια ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα αρχικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. . Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα