Καιρός: Συννεφιά με παροδικά φαινόμενα – Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Συννεφιά με παροδικά φαινόμενα – Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα
Συννεφιά eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις με παροδικά φαινόμενα κυρίως στα ανατολικά και νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικά φαινόμεν στα ανατολικά και νότια ι .
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Πέμπτη στη βόρεια και ανατολική χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 12/1/1989 είχαμε πυκνή χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας.
  • Το 1997 Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν το Λουτράκι και την Κόρινθο με εκτεταμένες καταστροφές.
  • Το 2002 σχηματίστηκε πάγος στις ακτές της λίμνης Παμβώτιδας.
  • Το 2003 είχαμε χιονοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη.
  • Το 2025 είχαμε πτώσεις δέντρων από ισχυρούς ανέμους στη Δ. Αττική

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα