Καιρός: Συννεφιά με τοπικές ομίχλες το πρωί και θερμοκρασία κοντά στα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Συννεφιά με τοπικές ομίχλες το πρωί και θερμοκρασία κοντά στα κανονικά επίπεδα
Συννεφιά EUROKINISSI

Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την Ανατολική νησιωτική χώρα
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φθάσει τους 11 με 12 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. .

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός .Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 22/12/1946 είχαμε έντονη χαλαζόπτωση στην Αθήνα που προκάλεσε προβλήματα.
  • Το 1952 είχαμε πλημμύρες στην Αθήνα, χιονοπτώσεις στα ημιορεινά.
  • Το 2008 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές με 150 χιλιοστά στη Στενή Ευβοίας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα