Καιρός: Συννεφιά την Τετάρτη με εξασθένηση των ανέμων – Παγετός στα βόρεια

Καιρός: Συννεφιά την Τετάρτη με εξασθένηση των ανέμων – Παγετός στα βόρεια
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Παροδικά αυξημένη συννεφιά στα ανατολικά και νότια με λίγες τοπικές βροχές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Παροδικά αυξημένη συννεφιά στα ανατολικά και νότια με λίγες τοπικές βροχές.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 με 11 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 15 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι ΒΑ άνεμοι θα φτάνουν στα ανατολικά τα 6 με 7 και τοπικα στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ με εξασθένηση

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και με σταδιακή βελτίωση στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 με 11 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 15 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα στις 21/12/2005 είχαμε ισχυρό παγετό στην Ήπειρο με -9°C στα Ιωάννινα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα