Καιρός: Στους 34 βαθμούς “σκαρφαλώνει” το θερμόμετρο την Τρίτη

Καιρός: Στους 34 βαθμούς “σκαρφαλώνει” το θερμόμετρο την Τρίτη
Αίθριος καιρός eurokinissi

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Μικρή πιθανότητα όμβρων στα βόρεια ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα για την εποχή.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα ορεινά της βορειοανατολικής χώρας και της Πελοποννήσου.


Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 31 με 33 και στη Θεσσαλία τοπικά τους 34 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι-απόγευμα οπότε στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι απόγευμα νότιοι (θαλάσσια αύρα) με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γνικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 20/6/1901 είχαμε ραγδαίες βροχοπτώσεις σε βόρεια και κεντρική χώρα, χιονόπτωση παρατηρήθηκε στον Όλυμπο
  • Το 2006 μεγάλη θύελλα στο Βόλο προκαλεί ζημιές
  • Το 2009 είχαμε χαλαζόπτωση στη Καρδίτσα
  • Το 2010 ισχυρή καταιγίδα έπληξε τη Καβάλα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα