Καιρός: Σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα την Τρίτη, με κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα την Τρίτη, με κανονικές θερμοκρασίες
( / EUROKINISSI) Eurokinissi

Άνεμοι βόρειοι 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης αστάθειας στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου. 
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ  

 

Τη Τρίτη στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 30 με 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 33 με 35 και στη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 8/8/2009 είχαμε ισχυρές βροχές στο Πήλιο με 63 χιλιοστά στη Ζαγορά. — Το 2015 Κεραυνοί στο Ηράκλειο προκαλούν πολύωρες διακοπές ρεύματος.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα