Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Κυριακή με κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Κυριακή με κανονικές θερμοκρασίες
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΜΥΡΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI) Eurokinissi

Άνεμοι βόρειοι στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές και λίγα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια , ακθώς και στη βόρεια Κρήτη
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. 
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ   

 

Την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός  με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, το βορειοδυτικό Αιγαίο, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή όμβροι. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και την Ήπειρο, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται  γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες έως το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το μεσημέρι-απόγευμα από νότιες με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 13/8/1910 είχαμε καταιγίδες στην Αττική με πλημμύρες— Το 2010 σημειώθηκαν 41°C σε Άργος Σάμο και Σέρρες.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα