Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Παρασκευή με θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Παρασκευή με θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα
. ( /EUROKINISSI) Eurokinissi

Επικράτηση μελτεμιού στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός
  • Η θερμοκρασία στους 38 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και στα νησιά τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η πιθανότητα όμβρων στα ορεινά είναι μικρή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς, στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και τοπικά στα δυτικά και βόρεια τους 38 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η πιθανότητα όμβρων στα ορεινά είναι μικρή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή..

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα