Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Πέμπτη με θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Πέμπτη με θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα
Αίθριος καιρός eurokinissi

Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία κοντά στα κανονικά επίπεδα θα φτάσει έως τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια δυτικά και στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός
  • Η θερμοκρασία  δεν θα ξεπεράσει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ

 

Την Πέμπτη στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 5 και τοπικά στα κεντρικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν  από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 31/8/1995 καταγράφεται πρώιμη χιονόπτωση στον Όλυμπο. — Το 2008 στο Βόλο, Ισχυρή καταιγίδα αφήνει 81mm σε 4 ώρες στη πόλη δημιουργώντας μικροπροβλήματα, περισσότερα στο κεντρικό και Νότιο Πήλιο με ξεχειλισμένους χείμαρρους στην Αγριά και τα Καλά Νερά. — Το 2002 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Κύμη Ευβοίας. — Το 2003 σημειώνεται 41°C μέγιστη θερμοκρασία σε Λάρισα και Τανάγρα. —Το 2010 παρατηρούνται υδροσίφωνες στη Ν. Κέρκυρα, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και τα Λεχαινά Ηλείας. — Το 2013 είχαμε 3 υδροσίφωνες στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα