Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Τρίτη – Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός: Σχεδόν αίθριος την Τρίτη – Θερμοκρασίες πάνω από τα  κανονικά επίπεδα
Ηλιοφάνεια EUROKINISSI

Με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 20 βαθμούς σε κάποιες περιοχές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις τοπικά έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φθάσει τους 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 και στα νότια τους 20 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 27/12/2002 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με πλημμύρες στην Κάσο. —Το 2012 παρατηρήθηκαν : 2 υδροσίφωνες στη Κέρκυρα. — Το 2014 είχαμε υδροσίφωνα στον Εύδηλο Ικαρίας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα