Καιρός: Τελευταία μέρα καλοκαιρίας με υψηλές θερμοκρασίες η Παρασκευή

Καιρός: Τελευταία μέρα καλοκαιρίας με υψηλές θερμοκρασίες η Παρασκευή
Σύννεφα Eurokinissi

Το βράδυ τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και τη νύχτα καταιγίδες . Βαθμιαία στροφή των ανέμων σε νοτιάδες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά . Το βράδυ συννεφιά στα δυτικά με βροχές στα βορειοδυτικά και τη νύχτα καταιγίδες .

  • Η θερμοκρασία έως τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι στα πελάγη στα 4 με 5 και αργότερα τοπικά στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Από το βράδυ οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει κατά τόπους στα βόρεια τους 20 με 23 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 4/11/2001 είχαμε πλημμύρες στην Αττική από ισχυρές καταιγίδες με 4 νεκρούς σε όλη τη χώρα. — Το 2006 είχαμε μέγιστη θερμοκρασία 8°C στο Θησείο, η χαμηλότερη τιμή για το μήνα Νοέμβριο από το 1897. Ασθενείς χιονοπτώσεις μέχρι και τα πεδινά της κεντρικής χώρας και τα ορεινά των Κυκλάδων (Νάξος). — Το 2013 προκλήθηκαν ζημιές από κεραυνούς σε Πύργο και Λυσιμαχεία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα