Καιρός: Τοπικά φαινόμενα και άνεμοι έως 7 μποφόρ το Σάββατο

Διαβάζεται σε 3'
Καιρός
Καιρός

Τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά έως το απόγευμα. Κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά εως και το απόγευμα
  • Κανονικές θερμοκρασίες
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 με 6 και αργότερα 6 με 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

ANΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια θα έχουμε τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6, τοπικά έως 7 μποφόρ. θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, και θα φτάσει τους 25 με 27 και κατά τόπους τους 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6, πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα νότια, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 7/10/2010 παρουσιάστηκε ανεμοστρόβιλος νότια της Κνωσού. — Το 2014 είχαμε χαλαζόπτωση στο Αγρίνιο, καταστροφές από ισχυρούς ανέμους στην Ηλεία, πλημμύρες στην Κέρκυρα. — Το 2015 παρατηρήθηκαν υδροσίφωνες σε Ζάκυνθο και Ηράκλειο. Δύο τραυματίες από πλημμύρα στην Κρήνη Λάρισας, ισχυροί άνεμοι στην Ηγουμενίτσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα