Καιρός: Τοπικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο

Καιρός: Τοπικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο
Βροχερός καιρός στην Αθήνα INTIME NEWS

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ kai οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά επίπεδα με τάση ανόδου στο τέλος της εβδομάδος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

•Τοπικές βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο τις επόμενες ημέρες.

•Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή με τάση ανόδου στο τέλος της εβδομάδος.

•Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 1400 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα νότια αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αρχικά μεταβλητοί και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα φθάσει τους 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα τους 18 βαθμούς Κελσίου.


ΔΕΥΤΕΡΑ 06-03-2023

Στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 07-03-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΤΕΤΑΡΤΗ 08-03-2023

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα