Καιρός: Τοπικά φαινόμενα το μεσημέρι της Τρίτης

Καιρός: Τοπικά φαινόμενα το μεσημέρι της Τρίτης
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 22 με 23 και κατά τόπους στην ανατολική ηπειρωτική χώρα τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 22 με 23 και κατά τόπους στην ανατολική ηπειρωτική χώρα τους 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που θα είναι περισσότερες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί με βελτίωση. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 25/4/2008 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας.
  • Το 2009 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στη δυτική χώρα.
  • Το 2010 κατεγράφησαν 2 υδροσίφωνες στη Ζάκυνθο.
  • Το 2016 παρατηρήθηκαν τρεις υδροσίφωνες νότια του Πύργου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα