Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Διαβάζεται σε 2'
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή
Αραιές νεφώσεις EUROKINISSI

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα νότια τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα νότια τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα.
  • Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 5 μποφόρ.

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στη νοτιότερη νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν λίγες βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου, όμως τις πρωινές ώρες η ψύχρα στην κεντρική και τη βόρεια χώρα θα είναι αισθητή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ και αργότερα μεταβλητοί Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 13/10/1955 είχαμε Καταρρακτώδεις βροχές με 27 νεκρούς σε Αθήνα και Βόλο.
  • Το 2009 κατεγράφη υδροσίφωνας στα Λεχαινά Ηλείας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα