Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Τρίτη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Τρίτη
Συννεφιά στην Αττική INTIME NEWS

Λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα με ψύχρα στα κεντρικά και βόρεια
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και στα βόρεια θα φθάσει τους 10 με 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου , ενω στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 14/2/1956 είχαμε κατολισθήσεις και φουσκωμένα τα ποτάμια της βόρειας και κεντρικής χώρας από τις προηγηθείσες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.
  • Το 2009 σημειώθηκαν χιονοπτώσεις στα βόρεια και κεντρικά ημιορεινά.
  • Το 2010 είχαμε χιονοπτώσεις στην ημιορεινή Θεσσαλία.
  • Το 2015 σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση στη Ρόδο και καταγράφηκαν δύο υδροσίφωνες.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα