Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές τη Δευτέρα – Κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές τη Δευτέρα – Κανονικές θερμοκρασίες
Συννεφιασμένος καιρός στην Αθήνα EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Άνεμοι 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο και καλές για την εποχή θερμοκρασίες τη Δευτέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αυξημένη συννεφιά κατά περιόδους. Τοπικές βροχές στα δυτικά κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και με τοπική συννεφιά θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες.

Σήμερα Δευτέρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα είναι αυξημένες στη νότια νησιωτική χώρα.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φθάσει τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 και τοπικά στη νότια νησιωτική χώρα τους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι έως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ….Σαν σήμερα στις 4/4/1923 επικράτησαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή σε όλη τη χώρα όπως και το 1924. – Το 2006 δημιουργήθηκαν δύο υδροσίφωνες στο Ηράκλειο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα