Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα και κανονικές θερμοκρασίες το Σάββατο
Σύννεφα Eurokinissi

Άνεμοι έως 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα .Περιορισμένη ορατότητα το πρωί . 
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά  για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ

 

Το  Σάββατο στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στις βορειότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 με βαθμιαία ενίσχυση στο Ιόνιο στα 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 18 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 3/12/1924 είχαμε πλημμύρες στην Αθήνα. — Το 1957 το χιόνι στον Βόλο έφτανε το μισό μέτρο. — Το 1969 είχαμε πλημμύρες στη Πελ/νησο. Το 2013 σημειώθηκαν σοβαρές πλημμύρες σε Χανιά και Ηράκλειο. Επικράτησαν θυελλώδεις βοριάδες σε όλη τη χώρα, ενώ 5 υδροσίφωνες εμφανίστηκαν στο Ρέθυμνο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα