Καιρός: Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές με βροχές στη Μακεδονία

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές με βροχές στη Μακεδονία
Τοπικές Νεφώσεις Eurokinissi

Έρχεται κρύο από Παρασκευή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός και λίγα φαινόμενα στη Μακεδονία
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει κατά τη διάρκεια της ημέρας , αλλά θα έχουμε παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική του καιρού

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε τον καιρό που θα επικρατήσει μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος Από την Παρασκευή και μετά θα μας επηρεάσουν δύο νέες διαταραχές η θερμοκρασία θα πέσει και θα έχουμε φαινόμενα σε πολλές περιοχές

Σε όλη τη χώρα τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στη Μακεδονία. Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά και σταδιακά στα υπόλοιπα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στη βόρεια Ελλάδα στους 13 και στη νότια χώρα στους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κιυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές που πιθανόν πρόσκαιρα να ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ….

Σαν σήμερα στις 17/3/2003 επικράτησαν πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στην Πελοπόννησο με ταχύτητες που ξεπέρασαν τα 120 km/h στην Καλαμάτα. Είχαμε καταστροφές στα Ιωάννινα από τους ανέμους, 3 μέτρα το χιόνι στο κόμβο Μετσόβου. Το 2010 εκδηλώθηκαν έντονες χαλαζοπτώσεις στην Ν. Εύβοια

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα