Καιρός: Τοπικές βροχές και περιορισμένη ορατότητα το πρωί

Καιρός: Τοπικές βροχές και περιορισμένη ορατότητα το πρωί
Βροχή. Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τοπικές βροχές στα δυτικά. Εξασθένηση των βοριάδων και θερμοκρασίες στα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Τοπικές βροχές στα δυτικά. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα το πρωί

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές στα κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ

Το Σάββατο στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο, όπου πιθανώς αργότερα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τη νύχτα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή ‘άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 18 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 13/11/1897 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στα ημιορεινά κεντρικής και νότιας χώρας, νεκρά ζώα από το ψύχος στα ορεινά του Αγρινίου. Το 2006 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στα Χανιά. Το 2010 εκδηλώθηκαν ισχυρές χαλαζοπτώσεις με καταστροφές στο Λασίθι. Το 2014 είχαμε πλημμύρα στη Ρόδο, χαλάζι στη Γλύφα Φθιώτιδας, με ένα νεκρό στο
Μαντούδι από κεραυνό.


Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα