Καιρός: Τοπικές βροχές την Κυριακή και θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά

Καιρός: Τοπικές βροχές την Κυριακή και θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά
Σύννεφα Eurokinissi

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια και τα ανατολικά . 
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 μποφόρ .

 

Την Κυριακή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους αρχικά στα δυτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά οπότε θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι  βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κατά διαστήματα έως και τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, από τις απογευματινές ώρες παροδικά αυξημένες κυρίως στα γύρω ορεινά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 30/4/1958 εκδηλώθηκαν βροχές και καταιγίδες με χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή σε όλη τη χώρα. — Το 2014:  υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός έπειτα από ισχυρές βροχοπτώσεις.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα